Thursday 22 July 2010

Pui cu smantana si ciuperci proaspete

Azi am gatit. Nu ca ar fi prima oara.. Dar azi am gatit pentru prima data pui cu smantana..


Ingrediente:

- 4 copanele
- 400 gr. smantana
- 400 gr. ciuperci proaspete
- 1 capatana de usturoi
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- sare
- piper
- ulei de masline
- cimbru
- boia iute de ardei


Pentru inceput puneti la fiert copanelele. Apoi tocati marunt ceapa si ardeiul




































Tocati apoi ciupercile, dar nu foarte marunt deoarece acestea vor mai scadea la fiert.



Puneti la calit ceapa, apoi adaugati si ardeiul gras.















Adaugati ciupercile.

























Intr-o tigaie puneti la prajit copanelele. Acestea pot fi condimentate cu cimbru, boia de ardei iute, piper, sare, oregano
















Dupa ce s-au prajit bine copanelele adaugati-le peste ciuperci, apoi adaugati smantana si usturoiul.

































Pana arata asa.
Potriviti dupa gust cu sare si piper, sau alte condimente, in functie de preferinte.
















La final faceti o mamaliga serioasa, taiati o lamaie, faceti si o limonada si..
Sa aveti pofta!















P.S. As putea recomanda si un vin bun pentru aceasta mancare in loc de limonada, dar nu vreau sa fac publicitate :))

No comments:

Post a Comment

citesc